Follow us on Facebook / Twitter / Instagram
Facebook
Facebook
Facebook
OVER MODELS OFFICEENGLISH FRANCAIS NEDERLANDS
Models Office werd opgericht in 1970 door Pierre en Marielou Eggermont. Ondertussen vertegenwoordigen zij talrijke internationaal gevraagde modellen.

Oprichter en zaakvoerder Pierre Eggermont:
”Ik ben altijd op zoek naar sterren! Echte sterren en niets anders!”
In New York heb ik alle kneepjes van het vak geleerd van Wilhelmina. Zij was toen de eigenares van het grootste agentschap van de wereld, “Wilhelmina models”. “Het is niet omdat je graag mooie meisjes ziet, dat je al een agent van mannequins bent!”, zei zij!
Ik ben teruggekomen en heb het agentschap geherlanceerd met slechts twee meisjes! En van toen af ben ik nooit meer gestopt nieuwe superstars te zoeken en uit te zenden over de hele wereld: jaarlijks zie ik duizenden meisjes!
 

Vanuit onze kantoren in Gent en Brussel (mijn echtgenote Marielou regelt vandaaruit met haar team de wereldwijde bookings van de modellen) en samen met de belangrijkste agenten ter wereld, bouwen we aan de carrières van onze modellen.
Voor ons komen de meisjes altijd op de eerste plaats: we zorgen voor begeleiding en vorming. Om het te maken in dit vak, moet je, naast natuurlijke schoonheid, ook een goeie dosis gezond verstand hebben en sterk in je schoenen staan.
Een meisje dat haar weg heeft gevonden in de wereld van de topmodellen verdient gemakkelijk enkele miljoenen. De gezichten die we hebben gelanceerd, hebben reeds voor miljarden verkocht aan kleding, cosmetica, auto’s, jeans, parfums, juwelen, zwembaden en beachwear.”